Trei victorii şi tot atâtea înfrângeri, bilanţul din weekend al echipelor de baschet

Echipele de baschet ale Clubului Sportiv Municipal Ploieşti au disputat, la finalul săptămânii trecute, nu mai puţin de 6 partide în cadrul Campionatelor Naţionale, reuşind să-şi adjudece jumătate dintre acestea.

În competiţiile destinate băieţilor, la Liga I, CSM Ploieşti a reuşit cea mai clară victorie a etapei, scor 97-37, cu Energia 2 Tg. Jiu şi se menţine pe poziţie secundă a seriei a 2-a, cu trei succese şi un singur eşec. La finalul săptămânii, băieţii lui Cornel Alecu vor juca în deplasare cu SCM U 2 Craiova.

La „Under 18”, CSM Ploieşti a cedat la mare luptă, scor 51-59, cu Energia Tg. Jiu, într-un meci din cadrul etapei a V-a. În urma acestui rezultat, ploieştenii au ajuns la un bilanţ de două victorii şi trei înfrângeri.

Nici colegii mai mici de la echipa sub 16 ani a clubului nostru nu au avut mai mult noroc în faţa celor de la CSS Tg. Jiu. Băieţii pregătiţi de Constantin Mircea au pierdut, pe teren propriu, scor 41-114, şi rămân cu o singură victorie în acest sezon, în faza preliminară, la care se adaugă alte 3 în turneul de precalificare. La finalul săptămânii, baschetbaliştii ploieşteni vor juca în deplasare cu Sevlar Ploieşti.

În fine, cei mai mici juniori ai clubului, de la echipa sub 13 ani, au câştigat la Târgovişte, scor 49-38, asigurându-şi, în mare măsură, biletele pentru faza următoare a întrecerii.

 

Trecând la echipele feminine ale clubului nostru, formaţia de Liga I, antrenată de Loredana Munteanu, a pierdut, scor 61-80, în deplasare, cu Phoenix 2 Galaţi, în prima etapă a sezonului. Ploieştencele vor susţine primul test în faţa propriilor fani, duminică, în Sala „Olimpia”, împotriva celor de la CS Politehnica-Naţional Iaşi.

În Campionatul Naţional sub 18 ani, CSŞ-CSM Ploieşti a trecut cu 70-30, pe teren propriu, de LPS Galaţi, bifând primul succes din acest sezon. Sâmbătă, elevele Corinei Savu vor evolua în deplasare cu ACS Tg. Secuiesc, în ultima etapă a turului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.