Duminică, pe Hipodromul Ploieşti, Premiul Hambletonian la trap şi Premiul de Închidere Sezon 2024, la galop!

Duminică, pe Hipodromul Ploieşti, Premiul Hambletonian la trap şi Premiul de Închidere Sezon 2024, la galop!

Duminică, 20 octombrie, începând cu ora 10:00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, în cadrul căreia se vor desfăşura nu mai puţin de opt curse: 5 de trap şi 3 de galop. Organizat de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în parteneriat cu Jockey Club Român, evenimentul din acest weekend are ca principale repere Premiul Hambletonian şi Premiul „Arcul de Triumf”, ambele la trap, precum şi Premiul de Închidere Sezon 2024, care marchează finalul sezonului hipic de galop!

Reuniunea începe cu două curse de trap, Premiul Perjar (ora 10:00) şi Premiul Pardubice (ora 10:25), după care, la 10:45, avem prima cursă de galop dedicată cailor din rasa pur-sânge englez: Premiul Proprietarilor! Urmează, la 11:05, cursa de trap din Clasa Gold dotată cu Premiul Hambletonian şi, la 11:35, cea de galop, dotată cu Premiul de Consolaţiune. Urmează, la ora 11:50, Premiul „Arcul de Triumf”, apoi consemnăm închiderea stagiunii hipice de galop – Premiul de Închidere Sezon 2004 (ora 12:10)! Ziua hipică se încheie la ora 12:30, o dată cu întrecerea de trap Premiul CSM Junior.

Ca de obicei, pentru cei mai mici dintre spectatori va fi amenajat un „fun corner” unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Totodată, aşa cum bine ştiţi, Hipodromul Ploiesti s-a alăturat campaniei naționale de informare împotriva consumului de droguri în rândul tinerilor şi, prin urmare, şi cu prilejul reuniunii hipice de duminică, reprezentanții Crucii Roșii Prahova vor oferi demonstrații de prim-ajutor, în cadrul proiectului „Descoperă puterea din tine”. Tinerii care vor completa un chestionar online şi vor participa la demonstraţii vor fi recompensaţi cu premii.

Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Partenerii reuniunii hipice de duminică sunt: Jockey Club Român, Supermaeket La Cocoş, Restaurant La Hipodrom, Societatea Naţională de Cruce Roşie România – Filiala Prahova, Retro Cars România, Radio Prahova, Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab