LNBM-Getica 95: tinereţe vs experienţă, mâine seară, în Sala Sporturilor Olimpia!

LNBM-Getica 95: tinereţe vs experienţă, mâine seară, în Sala Sporturilor Olimpia!

Etapa a 4-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95 propune o nouă întâlnire dificilă pentru CSM BBA Petrolul Ploieşti, care va primi mâine după-amiază, începând, cu ora 17:00, vizita formaţiei CSM Târgu Mureş. Partida din Sala Sporturilor Olimpia aduce faţă în faţă cea mai tânără echipă a campionatului, lotul nostru bazându-se pe 8 jucători cu vârsta sub 20 de ani, şi cea mai experimentată formaţie din primul eşalon, mureşenii mizând la ultima partidă oficială pe 7 jucători de peste 30 de ani (al 8-lea, Solopa, având 29), dintre care 5 au peste 34 de ani!

Va fi un nou examen interesant pentru tinerii noştri sportivi, care au arătat multe lucruri bune în primele două confruntări din Liga Naţională, cea de pe teren propriu, cu Corona Braşov, şi cea de la Oradea, miza fiind şi de această dată să vedem o creştere în joc şi – de ce nu? – un rezultat pe măsură.

Arbitrii partidei de mâine vor fi: Bogdan Podar, Amalia Marchiş (ambii din Cluj-Napoca) şi Victor Gubernu (Bucureşti). Comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Traian Racu, din Bucureşti.

Meciul va putea fi urmărit şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=kTxSLcbH8DM.

Accesul publicului este liber.