Weekend cu 12 medalii pentru sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti!

Weekend cu 12 medalii pentru sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti!

Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au participat, în weekend, la patru concursuri, reuşind să obţină 12 medalii: 4 de aur, 4 de argint şi 4 de bronz!

Două dintre medalii au fost obţinute de Andreea Tănase – argint la „Fete, 10 ani” şi Alexandru Constantinoiu – bronz la „Băieţi, 14 ani”, în cadrul Etapei a III-a a Mega Mall ChessCraft Arena – Ediţia a IV-a. Competiţia s-a desfăşurat ieri, la Bucureşti, în Centrul Comercial Mega Mall, în baza unui parteneriat cu CS Oxygen Bucureşti.

Sâmbătă, Eduard Ioniţă a participat la Amateur Chess Open de la Bucureşti, concurs organizat de Şcoala de Şah şi a reuşit să ocupe locul I la categoria „U14” şi locul al 7-lea în clasamentul general.

Tot sâmbătă, în organizarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, împreună cu Şcoala Gimnazială „Toma Caragiu” Ploieşti ş CS Gambitul Damei Iaşi, s-a organizat Festivalul „Şah în Şcoală – Rpmânia 6000 – Şcoala Gimnazială <Toma Caragiu> Ploieşti”, concurs de şah blitz prilejuit de Ziua Internaţională a Educaţiei şi în cadrul căruia peste 6000 de copii din ţară – legitimaţi sau nu – au jucat şah în aceeaşi zi, de la aceeaşi oră.

Sportivii pregătiţi de Petre Grigore au obţinut opt medalii, astfel:

– medalii de aur – Cezara Ferar (General – fete), Petru Maxim Vişan (grădiniţă) şi Maria Moise (grădiniţă fete);

– medalii de argint – Antonia Pantazi (Open D – fete) şi Diana Popescu (general);

– medalii de bronz – Andrei Pantazi (Open D), Luca Voinea (Open C) şi Vladimir Tigăeru (General – băieţi);

Octavian Alexe a ocupat locul al IV-lea tot la „General – băieţi”.

Nu în ultimul rând, Ştefan Grigorescu a participat, sâmbătă şi duminică, la cea de-a 3-a ediţie a Trofeului ACS Minerva Brăila, reuşind să obţină medalia de argint la categoria „U10” după un parcurs foarte bun, fără înfrângere!

Felicitări tuturor!