Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Premiul Speranţelor la Trap şi Derby-ul de Galop!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Premiul Speranţelor la Trap şi Derby-ul de Galop!

Duminică, 15 septembrie, începând cu ora 9:30, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, în cadrul căreia se vor desfăşura nu mai puţin de opt curse: 5 de trap şi 3 de galop. Organizat de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, cu sprijinul MedLife – Spitalul Lotus Ploieşti şi al Jockey Club Român, evenimentul din acest weekend are ca principale momente Premiul Speranţelor la Trap şi Derby-ul de Galop.

Premiul Speranţelor este programat să înceapă la ora 10:40 şi va avea la start cei mai buni 8 trăpaşi ai momentului în vârstă de 2 ani, întrecerea de duminică reprezentând condiţie de participare la Premiul Cailor de 2 ani – „Regele Carol I”, principala cursă a reuniunii din 6 octombrie.

Derby-ul de Galop vine imediat după Premiul Speranţelor, la ora 11:00, şi este un moment în premieră pe Hipodromul Ploieşti, desfăşurându-se, totodată, după o pauză de 64 de ani, 1960 fiind ultimul an în care s-a ţinut la Bucureşti, înaintea demolării Hipodromului Băneasa. Cursa dedicată cailor din rasa pur-sânge englez în vârstă de trei ani are o istorie bogată, primul Derby de Galop fiind organizat de Jockey Club Român în anul 1875.

Reuniunea de duminică debutează la ora 9:30 cu Premiul Orteza (trap), care este urmat de Premiul MedLife – Spitalul Lotus (ora 9:50 – trap) şi Premiul Constantin Argetoianu (ora 10:15 – galop). Vom asista, apoi, la cele două curse importante ale zilei, Premiul Speranţelor la Trap şi Derby-ul de Galop, după care vor urma Premiul Orologiu (ora 11:30 – trap), Premiul de Toamnă – Jockey Club (ora 12:00 – galop) şi Premiul JKR (ora 12:20 – trap).

Ca de obicei, pentru cei mai mici dintre spectatori va fi amenajat un „fun corner” unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Totodată, Hipodromul Ploiesti s-a alăturat campaniei naționale de informare împotriva consumului de droguri în rândul tinerilor şi, prin urmare, cu prilejul reuniunii hipice de duminică, reprezentanții Crucii Roșii Prahova vor oferi demonstrații de prim-ajutor, în cadrul proiectului „Descoperă puterea din tine”. Tinerii care vor completa un chestionar online şi vor participa la demonstraţii vor fi recompensaţi cu premii.

Reluăm concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, vă propunem din nou să participaţi la concursul pentru publicul spectator prezent pe Hipodromul Ploieşti! Cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti şi @medlifespitallotus

Premiul pus în joc de Complex Hipodrom, prin sponsorul oficial al acestei reuniuni, este un pachet medical ce conține o consultație medicină internă și o ecografie abdominală în cadrul Spitalului Lotus. Câştigătorul va fi anunţat în cursul săptămânii viitoare pe Instagram.

Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Partenerii reuniunii hipice de duminică sunt: MedLife – Spitalul Lotus Ploieşti, Jockey Club Român, Restaurant La Hipodrom, Societatea Naţională de Cruce Roşie România – Filiala Prahova, Ploieşti – Capitala Tineretului din România 2024, Retro Cars România, Radio Prahova, Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab