Hipodromul Ploieşti: iapa Katrina CV a câştigat Premiul Municipiului Ploieşti!

Hipodromul Ploieşti: iapa Katrina CV a câştigat Premiul Municipiului Ploieşti!

Scurta vacanţă de vară a trecut repede pentru căluţii de pe Hipodromul Ploieşti, aşa că, astăzi, am asistat la o nouă reuniune hipică de trap, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, a organizat-o cu sprijinul sponsorului Supermarket La Cocoş.

Desfăşurată începând cu ora 10:45, principala cursă a zilei, Premiul Municipiului Ploieşti, i-a revenit iepei Katrina CV, condusă de Vasile Gheorghe (proprietar Vasile Silviu Constantin), care s-a impus în duelul cu armăsarul Kerosin (driver Adrian Marciu)! Festivitatea de premiere a fost oficiată de Robert Vîscan – consilier local, şi de Alin Dănilă – director adjunct al SGU Ploieşti.

În celelalte curse ale zilei s-au impus Zafira CD (driver Mihai Păun, proprietar Cristian Dumitru) – Premiul Nedeia, Crazi Dream (driver Adrian Marciu, Proprietar Tiberiu Tudora) – Premiul Nedelcu, Raysa (driver Alin Tronaru, proprietar Bogdan Tronaru) – Premiul Supermarket La Cocoş 1 şi Dollar BD (driver Ion Costeanu, proprietar Lucas Gabriel Matei) – Premiul Olimp.

Important de precizat că festivitatea de premiere a Premiului Supermarket La Cocoş 1 a fost oficiată de Irina Margareta Nistor, cunoscut critic de film şi, cu certitudine, cel mai cunoscut translator de filme din România.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori au avut amenajat în zona tribunei un „fun corner”, unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Şi astăzi, reprezentanţii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Prahova au fost prezenţi pe hipodrom şi le-au oferit celor interesaţi informaţii din zona lor de activitate. Acţiunea a fost parte a proiectului „Descoperă puterea din tine”, program de interes naţional în domeniul prevenirii şi asistenţei medicale, psihologice şi sociale a consumului de droguri, finanţat de Agenţia Naţională Antidrog.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Supermarket La Cocoş, Restaurant La Hipodrom, Societatea Naţională de Cruce Roşie România – Filiala Prahova, Ploieşti – Capitala Tineretului din România 2024, Retro Cars România, Radio Prahova, Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Următoarea reuniune hipică oficială este programată duminică, 15 septembrie, atunci când se vor ţine Premiul Speranţelor la trap şi, după 64 de ani, în premieră pe Hipodromul Ploieşti, Derby-ul de Galop al României.

Galerie foto:

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab