Hipodromul Ploieşti: armăsarul Indigo s-a impus în Premiul de Vacanţă!

Hipodromul Ploieşti: armăsarul Indigo s-a impus în Premiul de Vacanţă!

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, o nouă reuniune hipică oficială, ultima dinaintea vacanţei de o lună oferită în mod tradiţional trăpaşilor, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, a organizat-o cu sprijinul sponsorului Supermarket La Cocoş.

Desfăşurată începând cu ora 10:45, principala cursă a zilei, Premiul de Vacanţă, i-a revenit armăsarului Indigo, condus de Cristian Slate (proprietar Tiberiu Barbu), care a câştigat spectaculos, la potou, lupta în trei dusă pe ultima linie dreaptă cu Vento Sti (driver şi proprietar Ionuţ Dumitru) şi Kinio des Etangs (driver Adrian Marciu, proprietar Iulian Şerban). Festivitatea de premiere a fost oficiată de Gabriela Rădulescu, director al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Prahova.

De reţinut ar fi şi o nouă performanţă reuşită de armăsarul Ewing, cel care, în ultima cursă a zilei, Premiul Karmina, a stabilit un nou record pentru vreun hipodrom din România, cu timpul de 1:14.6 minute/km! Precedentul record îi aparţinea tot calului condus de Adrian Marciu şi fusese stabilit în urmă cu aproape o lună, în cadrul reuniunii Marele Premiu Regal al României la Trap: 1:14.8 minute/km.

În celelalte curse ale zilei s-au impus Mister Jet (driver Adrian Marciu, proprietar Marian Manea) – Premiul „Supermarketul ce ţine cu casa – La Cocoş”, Zafira CD (driver Mihai Păun, proprietar Cristian Dumitru) – Premiul Laureat şi General de Bry (driver Gabriel Goia, proprietar Lola Manea) – Premiul Manuc.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori au avut amenajat în zona tribunei un „fun corner”, unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Totodată, la fel ca şi în urmă cu două săptămâni, reprezentanţii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Prahova au fost prezenţi pe hipodrom şi au oferit o demonstraţie de prim-ajutor, punându-se, totodată, la dispoziţia celor interesaţi pentru a le oferi, la cortul special amenajat, informaţii din zona lor de activitate. Acţiunea a fost parte a proiectului „Descoperă puterea din tine”, program de interes naţional în domeniul prevenirii şi asistenţei medicale, psihologice şi sociale a consumului de droguri, finanţat de Agenţia Naţională Antidrog.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Supermarket La Cocoş, Restaurant La Hipodrom, Societatea Naţională de Cruce Roşie România – Filiala Prahova, Ploieşti – Capitala Tineretului din România 2024, Retro Cars România, Radio Prahova, Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Urmează, aşadar, vacanţa de vară pe hipodrom, proxima reuniune hipică oficială fiind programată duminică, 1 septembrie, atunci când se va ţine Premiul Municipiului Ploieşti.

Galerie foto:

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab