Denis Ştefan, pe 4 cu „naţionala” de juniori a României la Trofeul „Carpaţi Niro”

Denis Ştefan, pe 4 cu „naţionala” de juniori a României la Trofeul „Carpaţi Niro”

Portarul Denis Ştefan a încheiat cu echipa naţională de juniori a României pe locul al 4-lea Trofeul „Carpaţi Niro”, competiţie desfăşurată, de sâmbătă până astăzi, în Sala Sporturilor Olimpia, din Ploieşti.

Băieţii pregătiţi de Vasile Boca au obţinut o singură remiză, astăzi, cu Israelul, după ce au pierdut primele două jocuri, susţinute în compania Serbiei şi a Danemarcei. Rezultatele „tricolorilor” au fost următoarele:

România – Serbia 30-34 (13-15)

România – Danemarca 20-32 (11-15)

România – Israel 27-27 (14-12)

România şi Israel au avut rezultate similare, însă „tricolorii” s-au clasat pe 4 din cauza golaverajului general inferior: -16, faţă de -14 al israelienilor.

Denis Ştefan a fost declarat cel mai bun jucător al României în partida de astăzi, graţie evoluţiei excelente din prima repriză, dar şi cel mai bun portar al competiţiei.

Turneul a făcut parte din programul de pregătire al celor 4 echipe pentru Campionatul European din Muntenegru (7-18 august).

Competiţia a fost organizată de Federația Română de Handbal, în parteneriat cu Asociația Județeană de Handbal Prahova, Primăria Municipiului Ploiești, CS Arhivarul, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova şi sub egida programului „Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024”.

Galerie foto: