Fotbal: Alex Catinca, prezent la acţiunea de monitorizare a generaţiei 2013, organizată de FRF la Govora!

Fotbal: Alex Catinca, prezent la acţiunea de monitorizare a generaţiei 2013, organizată de FRF la Govora!

Component al echipei de juniori E (2013) a CSM Ploieşti, Alexandru Catinca (foto, stânga) a reprezentat clubul la Faza finală a Campionatului Naţional U11, de la Govora, în fapt o acţiune prin care Federaţia Română de Fotbal monitorizează vârfurile fiecărei generaţii de juniori.

Selectat în urma unor acţiuni desfăşurate în luna martie, la Ploieşti, şi în luna aprilie, la Nucet, Alex a fost unul dintre cei doi prahoveni (alături de Lucas Tudor, de la Petrolul Ploieşti) care au făcut parte din lotul Regiunii 3 (Prahova, Dâmboviţa, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi Teleorman) la jocurile-test desfăşurate marţi la Govora.

Au fost partide „la foc automat” cu Regiunile 1, 2 şi 4, fiecare jucător evoluând în câte 6 meciuri, în urma cărora reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal şi-au făcut o primă impresie în privinţa generaţiei 2013. Tinerii fotbalişti au primit din partea federaţiei medalii, diplome, un tricou şi o minge.

Alexandru Catinca este pregătit la club de Dragoş Negraru.

Săptămâna viitoare, în perioada 13-15 iunie, alţi doi jucători de la CSM Ploieşti, portarul Vlad Tronaru şi fundaşul Eduard Zaharia (antrenor Lucian Catinca), vor participa tot la Govora la o acţiune similară organizată la nivelul generaţiei 2011.