Trei campioane, convocate la echipa naţională „U18” în perspectiva Campionatului European de la Ploieşti!

Trei campioane, convocate la echipa naţională „U18” în perspectiva Campionatului European de la Ploieşti!

Proaspăt aureolate cu titlul de campioane naţionale, trei dintre componentele echipei de baschet U18 a CSM Ploieşti au fost convocate la o nouă acţiune pe care Federaţia Română de Baschet o organizează în vederea pregătirii şi selecţiei lotului ce va participa la Campionatul European U18, Divizia A, din vară, de la Ploieşti!

Este vorba despre Agnes Zane (MVP-ul Turneului Final din weekend), Ioana Savu (nominalizată în „best five” al turneului) şi Dariana Păuşan, care se vor prezenta pe 6 iunie la Bucureşti pentru stagiul pe care staff-ul condus de Miroslav Popov l-a planificat până pe data de 31 iulie. Campionatul European de Baschet Feminin U18 – Divizia B va avea loc în perioada 2-11 august la Ploieşti, România fiind repartizată în Grupa D, alături de Bosnia Herţegovina, Suedia, Ucraina şi Muntenegru.

Cele trei au fost prezente şi la precedentul stagiu de pregătire al „tricolorelor”, desfăşurat în perioada 27 aprilie – 3 mai la Arad.

Accidentată, Karina Munteanu – o jucătoare convocată, şi ea, cu regularitate la lotul naţional al generaţiei 2006 – va rata, din păcate, competiţia din această vară.