LNBM-Getica 95: deplasare scurtă, dar dificilă, mâine seară, pentru CSM BBA Petrolul Ploieşti!

LNBM-Getica 95: deplasare scurtă, dar dificilă, mâine seară, pentru CSM BBA Petrolul Ploieşti!

Echipa de baschet seniori CSM BBA Petrolul Ploieşti deschide etapa a 5-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95, urmând să joace, mâine seară, de la ora 19:00, pe terenul celor de la CSO Voluntari.

Meciul din Sala „Gabriela Szabo” se anunţă extrem de dificil, în ciuda faptului că adversarii vin după două înfrângeri extrem clare, suferite însă în faţa favoritelor sezonului: 87-102, acasă, cu U-BT Cluj-Napoca şi 66-93, în deplasare, cu CSM CSU Oradea. Ilfovenii au început, însă, campionatul cu două succese: 92-90, pe teren propriu, cu CS Vâlcea 1924 şi 75-68 la CSA Steaua Bucureşti, aşa că pornesc cu prima şansă mâine seară, mai ales că stafful tehnic al echipei noastre se confruntă în continuare cu probleme de lot. Faţă de ultima partidă, va reveni David Raşoga, absent cu Mureşul din cauza unei entorse uşoare, dar va lipsi Rareş Movileanu, aflat în pregătire la Galaţi cu echipa naţională de baschet „U18” 3×3, în perspectiva ISF Gymnasiade, din Bahrain.

Partida de mâine seară va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Narcis Dan (Satu Mare), Andrei Vizitiu (Bucureşti) şi Ionuţ Moraru (Cluj-Napoca), iar comisar din partea FRB va fi Traian Racu (Bucureşti).

Meciul va putea fi urmărit pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.