Baschet: CSM BBA Petrolul Ploieşti „U16”, victorie clară cu ABC Leii Bucureşti: 85-59!

Baschet: CSM BBA Petrolul Ploieşti „U16”, victorie clară cu ABC Leii Bucureşti: 85-59!

Echipa de baschet „U16” a CSM BBA Petrolul Ploieşti a câştigat, în această seară, cel de-al doilea meci al sezonului 2024-2025, în faţa celor de la ABC Leii Bucureşti. Disputa din Sala „Olimpia” s-a încheiat cu 85-59 în favoarea băieţilor pregătiţi de Ionuţ Ivan şi Cristi Trandafir, care s-au desprins decisiv după pauză, scorul la finalul primelor două sferturi fiind 39-31.

Ar mai fi de remarcat performanţa izbutită de Vlad Borcan, jucătorul care a debutat la finalul săptămânii trecute în Liga Naţională de Baschet Masculin – Getica 95 reuşind să înscrie astăzi 37 de puncte!

Pentru CSM BBA Petrolul Ploieşti, au jucat în această seară: V. Borcan (37 puncte), Tudor Mihalea (11), Teodor Mihalea (9), M. Secară (7), A. Marcu (6), Al. Şerban (6), D. Ilie (5), C. Coniac (2), Şt. Dobre (2), D. Coman şi Al. Nicolae. Accidentat, Rareş tudorie nu a evoluat astăzi.

În etapa a treia, băieţii noştri vor juca pe terenul celor de la ACS iSports Ploieşti, meciul fiind programat duminică, la Blejoi, de la o oră ce urmează să fie anunţată de gazde.

Galerie foto: