Hipodromul Ploieşti: iapa Harmony s-a impus în Premiul Cailor de 2 ani „Regele Carol I”!

Hipodromul Ploieşti: iapa Harmony s-a impus în Premiul Cailor de 2 ani „Regele Carol I”!

Hipodromul Ploieşti a fost, astăzi, gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, a organizat-o cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş”. A fost un eveniment dedicat exclusiv trapului, ce a avut ca principal moment Premiul Cailor de 2 ani „Regele Carol I”, cursa ce a desemnat şeful de generaţie al cailor de 2 ani prezenţi pe Hipodromul Ploieşti. A fost a treia întrecere a zilei şi a oferit un final spectaculos, în care iepele Harmony şi Daiana s-au luptat pentru victorie până pe ultimii metri. S-a impus, la limită, Harmony, condusă de Ion Costeanu (proprietar Manox Therm)! Festivitatea de premiere a cursei a fost oficiată, în mod inedit, de două familii alese aleator din tribună: familia Preda (Oana, Viorel, Rareş şi Dragoş) şi Nicolae (Antonia şi Sofia Ioana).

 

Extrem de atractivă a fost şi cursa a doua a zilei, Premiul Agriculturii, în care armăsarul Vento Sti (driver şi proprietar Ionuţ Dumitru) a câştigat graţie unui finish mai bun în duelul cu General de Bry (driver Adrian Marciu). Festivitatea de premiere a fost oficiată de Gabriela Rădulescu, director al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Prahova.

În celelalte două curse ale zilei s-au impus Raysa (driver Marian Costache, proprietar Bogdan Tronaru) – Premiul de toamnă Supermarket la Cocoş şi Kzarevitch (driver Ion Costeanu, proprietar George Stanciu) – Premiul Supermarket la Cocoş – Braşov în viitor.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori au avut amenajat în zona tribunei un „fun corner”, unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Şi astăzi, reprezentanţii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Prahova au fost prezenţi pe hipodrom şi le-au oferit celor interesaţi informaţii din zona lor de activitate. Acţiunea a fost parte a proiectului „Descoperă puterea din tine”, program de interes naţional în domeniul prevenirii şi asistenţei medicale, psihologice şi sociale a consumului de droguri, finanţat de Agenţia Naţională Antidrog.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Spermarket La Cocoş, Restaurant La Hipodrom, Societatea Naţională de Cruce Roşie România – Filiala Prahova, Retro Cars România, Radio Prahova, Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Următoarea reuniune hipică oficială este programată duminică, 20 octombrie, atunci când se vor ţine Premiul Arcul de Triumf şi Premiul Hambletonian.

Galerie foto:

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab