Premiul Municipiului Ploieşti, principalul eveniment al reuniunii de duminică, de pe hipodrom!

Premiul Municipiului Ploieşti, principalul eveniment al reuniunii de duminică, de pe hipodrom!

După o scurtă vacanţă de aproape o lună de zile, duminică, 1 septembrie, începând cu ora 9:30, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş”.

Va fi un eveniment cu cinci curse de trap în program şi principal moment Premiul Municipiului Ploieşti, programat să înceapă la ora 10:45, cu 8 cai la start. Ziua hipică este deschisă, la ora 9:30, de Premiul Nedeia, urmat, la 9:55, de Premiul Nedelcu şi, la 10:20, de Premiul Supermarket la Cocoş 1. Premiul Municipiului Ploieşti este penultima cursă a reuniunii hipice, care va fi închisă, la ora 11:10, de Premiul Olimp.

Ca de obicei, pentru cei mai mici dintre spectatori va fi amenajat un „fun corner” unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Hipodromul Ploiesti se alătură campaniei naționale de informare împotriva consumului de droguri în rândul tinerilor. Cu prilejul reuniunii hipice, reprezentanții Crucii Roșii Prahova vor oferi demonstrații de prim-ajutor, în cadrul proiectului „Descoperă puterea din tine”. Tinerii care vor completa un chestionar online şi vor participa la demonstraţii vor fi recompensaţi cu premii.

Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Partenerii reuniunii hipice de duminică sunt: Supermarket La Cocoş, Restaurant La Hipodrom, Societatea Naţională de Cruce Roşie România – Filiala Prahova, Ploieşti – Capitala Tineretului din România 2024, Retro Cars România, Radio Prahova, Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab