Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Premiul de Vacanţă!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Premiul de Vacanţă!

Duminică, 4 august, începând cu ora 9:30, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş”.

Va fi ultima reuniune dinaintea vacanţei de vară de 4 săptămâni, motiv pentru care principalul eveniment al zilei va fi chiar Premiul de Vacanţă. Totodată, va fi o reuniune dedicată exclusiv trapului, cu 5 curse în program şi start la ora 9:30. Vom începe cu Premiul Supermarketul ce ţine cu casa „La Cocoş”, apoi vor urma Premiul Laureat (ora 9:55) şi Premiul Manuc (ora 10:20). Cursa vedetă a zilei, Premiul de Vacanţă, are programat startul la ora 10:45, iar ziua hipică se va închide cu Premiul Karmina, ce va începe la ora 11:10.

Ca de obicei, pentru cei mai mici dintre spectatori va fi amenajat un „fun corner” unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Hipodromul Ploiesti se alătură campaniei naționale de informare împotriva consumului de droguri în rândul tinerilor. În cadrul reuniunii hipice, reprezentanții Crucii Roșii Prahova vor oferi demonstrații de prim-ajutor, parte a proiectului „Descoperă puterea din tine”, având totodată amplasat un cort la care se pot obţine diverse informaţii, dar se poate şi completa un chestionar ce le aduce mici premii celor interesaţi.

Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab