Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Marele Premiu Regal al României la Trap!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Marele Premiu Regal al României la Trap!

Duminică, 7 iulie, începând cu ora 9.30, Hipodromul Ploieşti va fi gazda celei mai importante reuniuni hipice a sezonului, în cadrul căreia se va ţine Marele Premiu Regal al României la Trap, cursă din clasa Gold rezervată celor mai buni trăpaşi în vârstă de 4 ani. Va fi cel mai amplu eveniment organizat în acest an pe hipodrom, CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom şi cu sprijinul sponsorului Sultan România propunând o reuniune cu nu mai puţin de nouă curse, dintre care opt de trap şi una de galop!

Momentul principal al zilei va fi, fără îndoială, Marele Premiu Regal al României la Trap, programat la ora 11.30 şi având la start cei mai buni trăpaşi în vârstă de 4 ani: Eden CD (driver Gabriel Goiea), Kerosin (driver Adrian Marciu), Elinor Lady (driver Marian Costache), Kzarevitch (driver Ion Costeanu), Vento Sti (driver Ionuţ Dumitru), Kinio Des Etangs (driver Gheorghe Marciu), Eros CD (driver Alin Tronaru) şi Zircon LV (driver Vasile Gheorghe). Cursa are premii totale în valoare de 4500 lei.

Dintre cele opt curse de trap ale zilei, mai iese în evidenţă Premiul Debutanţilor (ora 10:30), în cadrul căruia şase trăpaşi în vârstă de doi ani, aflaţi la prima apariţie oficială pe Hipodromul Ploieşti, se vor lupta, bineînţeles, pentru primul succes al carierei.

Singura cursă de galop a zilei, dedicată cailor din rasa pur sânge arab, va fi Premiul „Wathba Stallions Cup II”, programată la ora 12:15 şi organizată în parteneriat cu Federaţia Hipică Română și sponsorizată de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Racing Festival.

În cadrul reuniunii, se va desfăşura şi un concurs demonstrativ de sărituri peste obstacole, organizat de Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, iar celor mici, pentru care va fi amenajat, ca de obicei, un „fun corner”, li se pregătesc şi o serie de ateliere de creaţie, în colaborare cu Casa de Cultură „I.L. Caragiale”, din Ploieşti.

Reluăm concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, vă propunem să participaţi în premieră în acest an la concursul pentru publicul spectator prezent pe Hipodromul Ploieşti! Cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Adaugă tagurile @hipodromulploiesti, @sultan.pastatomate.ro, @sultan_face_sosul şi @sultan.meniu.

Cel mai interesant instantaneu de la eveniment va fi premiat de sponsorul reuniunii, Sahprod Meteor SRL (Sultan România), cu un pachet „Ai Sultan pentru un an!”. Rezultatele vor fi comunicate în perioada 8-10.07.2024.

Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab