Codruţ Dinu, George Angelian şi Petru Voiculescu, convocaţi pentru Campionatul European de Baschet „U18”!

Codruţ Dinu, George Angelian şi Petru Voiculescu, convocaţi pentru Campionatul European de Baschet „U18”!

Trei dintre jucătorii de la CSM Petrolul Ploieşti – Codruţ Dinu, George Angelian şi Petru Voiculescu – au fost convocaţi la echipa naţională „U18” a României, care se pregăteşte de participarea la Campionatul European de Baschet, Divizia B, ce va avea loc în perioada 26 iulie – 4 august, la Skopje.

Cei trei campioni se vor prezenta la vizita medicală programată în data de 5 iunie la Bucureşti, după care va urma o pregătire centralizată în perioada 6 iunie – 24 iulie, interval rezervat antrenamentelor şi meciurilor de verificare. Plecarea spre Skopje este planificată pentru data de 25 iulie. La competiţia din Macedonia de Nord, „tricolorii” fac parte din Grupa A, alături de Slovacia, Muntenegru, Bulgaria şi Olanda.

Dintre cei 3, Petru Voiculescu a participat şi în perioada 28 aprilie – 3 mai la un stagiu centralizat al naţionalei antrenate de Cătălin Ştefănescu şi Alexandru Gliga, Codruţ Dinu şi George Angelian fiind învoiţi atunci pentru a participa cu echipa de seniori a clubului nostru în play-out-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95.