LNBM – Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti, deplasare în fieful ultimei clasate, Laguna Bucureşti!

LNBM – Getica 95: CSM Petrolul Ploieşti, deplasare în fieful ultimei clasate, Laguna Bucureşti!

Înaintea participării la Turneul Final 8 al Cupei României, de săptămâna viitoare, de la Cluj-Napoca, CSM Petrolul Ploieşti joacă, mâine, în Arena de Baschet, în etapa a 3-a a Fazei a II-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95, în compania ultimei clasate în Grupa 11-18, ABC Laguna Bucureşti.

Programat la ora 17:00, meciul reprezintă un bun prilej pentru băieţii noştri de a regăsi gustul victoriei după seria de şase înfrângeri consecutive, Laguna fiind singura formaţie din primul eşalon cu eşecuri pe linie în acest sezon, 24 în 24 de jocuri, şi medii de circa 60 de puncte marcate/meci.

Antrenorul Mihai Popa va putea conta mâine şi pe George Angelian, care s-a refăcut după accidentarea suferită în luna decembrie şi a jucat deja două meciuri pentru CSM Petrolul 2 Ploieşti în Liga I.

Arbitrii partidei vor fi Dragoş Barbu (Iaşi), Andrei Răileanu (Focşani) şi Ioan Moraru (Cluj-Napoca), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet a fost desemnat Cătălin Burlacu (Ploieşti).

Meciul va putea fi urmărit pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=BunMBoeQcGg.