Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Premiul cailor de 3 ani „Regele Ferdinand”!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Premiul cailor de 3 ani „Regele Ferdinand”!

Vacanţa de vară se încheie, în acest weekend, şi pentru căluţi, Hipodromul Ploieşti urmând să găzduiască, duminică, prima reuniune hipică oficială a toamnei, organizată cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş” şi în parteneriat cu Jockey Club Român.

Va fi un eveniment cu şase curse în program, patru de trap şi dou[ de galop, principalele repere fiind Premiul cailor de 3 ani „Regele Ferdinand”, Premiul „Mircea Ştefănescu” – dedicat unuia dintre părinţii hipismului românesc şi, nu în ultimul rând, cursa de galop dotată cu Premiul „Constantin Gheorghe Costa-Foru”.

Reuniunea va debuta la ora 10:05 cu o cursă de calificare de galop, după care va urma Premiul „Supermarket la Cocoş” (ora 10:20) şi prima întrecere importantă a zilei: Premiul „Mircea Ştefănescu” (ora 10:45). La ora 11:10, continuăm cu principala cursă a zilei, dedicată celor mai buni cai în vârstă de 3 ani – Premiul „Regele Ferdinand”, după care ne mutăm pe pista de galop pentru Premiul „Constantin Gheorghe Costa-Foru” (11:30), organizat în parteneriat cu Jockey Club Român! Ziua hipică se încheie, la ora 11:55, cu Premiul „Jockey Club” la trap.

Cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka (în intervalul 10:15-11:45) pentru copii urmând să se amenajeze şi un „fun corner”, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet de acces la reuniune este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab