Echipa de baschet „U10” s-a distrat şi a câştigat la Competiţia Sportivă Naţională de la Costineşti!

Echipa de baschet „U10” s-a distrat şi a câştigat la Competiţia Sportivă Naţională de la Costineşti!

Cei mai mici baschetbalişti ai clubului au încheiat, astăzi, prima săptămână de competiţie oficială din carieră, desfăşurată la Costineşti, cu prilejul Competiţiei Sportive Naţionale „U10” pe care Federaţia Română de Baschet a organizat-o începând de luni pe terenurile din incinta bazei sportive BTT. Puştii pregătiţi de Marian Angelian au făcut parte din Grupa a 5-a şi, chiar dacă la categoriile mici de vârstă rezultatele contează mai puţin, e de remarcat – folosindu-ne de faptul că federaţia a ţinut scorurile – că echipa CSM Petrolul Ploieşti a câştigat toate cele opt partide disputate!

Pe rând, a fost 40-8 cu CS Academia de Baschet Borsec, 34-13 cu ACSB Şoimii Albi Bucureşti, 53-7 cu ABC CSU Andu Sibiu 3, 41-4 cu ACS Templiers Academy Galaţi 2, 37-27 cu CS Phoenix Braşov, 31-12 cu CS Olimpia Bucureşti, 47-13 cu ACS Baschet Star Oradea Alb şi 30-14 cu ACS Juniors Craiova 2.

Lotul de jucători pe care Marian Angelian, cel care a fost ajutat pe durata turneului de Mihai Comănescu, l-a folosit la Costineşti a fost următorul: Leonard Parepa, Silviu Pleşea, Victor Ştefan, Matei Ghica, Matei Frâncu, Călin Panait, Rareş Iancu, Cătălin Panait, Matei Ţîncă, Tudor Vasiliu, David Popuşoi, Vlad Vasile, Edward Alexe şi Matei Căldură.

De luni, va fi rândul echipelor U12 (începători – antrenor Cristi Trandafir şi avansaţi – antrenor Corina Savu) să meargă la Costineşti, după care formaţia pregătită de Eugeniu Melnic va participa la Campionatul Naţional U12 (30 iunie – 4 iulie). Revenim mâine cu detalii.