Echipa de minihandbal băieţi, victorii la Festivalul de la Alexandria!

Echipa de minihandbal băieţi, victorii la Festivalul de la Alexandria!

Echipa de minihandbal băieţi a CSM Ploieşti a participat, astăzi, la Alexandria, la un festival organizat de Asociaţia Judeţeană de Handbal Teleorman în colaborare cu AJH Prahova pentru EuroRegiunea RO3.

Chiar dacă rezultatele contează mai puţin la această categorie de vârstă, organizatorii au ţinut, de data aceasta, scorul la fiecare joc, iar băieţii pregătiţi de Gabriela Enache şi Gheorghe Puia au câştigat toate cele patru partide disputate, 30-10 cu CSŞ Alexandria, 19-16 cu CSŞ Ploieşti, 35-12 cu CSO Mizil şi 18-2 cu H2O Viitorul Piteşti.

Lotul echipei de minihandbal băieţi se prezintă astfel: Alexandru Pop, Filip Muşat (portari); Matei Manolache, Teodor Berbec, Mario Stoica, Costin Marin, Tudor Dumitrescu, Rareş Gheorghe, Teodor Ivan, Rareş Sârbu, Nicholas Tudor, Gabriel Zamfir, Tudor Muşat, Patrick Duţă, Alexandru Dănac, David Gheorghe şi Ştefan Bondăreţ (jucători de câmp).

Festivalul de astăzi a fost unul dintre cele trei evenimente la care echipele trebuie să participe pentru a putea fi prezente şi la Festivalul Naţional ce va fi organizat de Federaţia Română de Handbal la finalul sezonului.